Het verhaal achter RBL Outdoor

Kwaliteit en waarde toevoegen, dát is ons doel. Daarvoor gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Over RBL Outdoor

Solide familiebedrijf

RBL Outdoor begon in de jaren vijftig toen Hein Ramaekers als wildplakker met zijn bakfiets door Maastricht trok.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de outdoor markt, met zonen Jerry en Marco Ramaekers aan het roer.

Wij luisteren naar de behoeften van elke klant, houden onze ogen en oren in de markt open en spelen hier slim op in. Daardoor is RBL Outdoor tegenwoordig een robuust bedrijf met eersteklas stadsmeubilair, duurzame relaties en betrokken medewerkers. 

We koesteren nog altijd onze oorsprong en de wijze waarop we ooit zijn begonnen. Tegelijkertijd kijken we naar de toekomst. Naar nieuwe mogelijkheden, innovaties en duurzame oplossingen.

Onze kwaliteit

Elke dag wachten miljoenen reizigers in onze abri's. En met onze reclamevitrines bereiken we net zoveel mensen.

Daarom zetten we ons in om toegevoegde waarde te bieden: aan de kwaliteit van de openbare ruimte en aan de reisbeleving. Dat doen we met professionele dienstverlening en hoogwaardige producten met karakter.

We zorgen dat al onze objecten er voortdurend goed bij staan. Onze medewerkers maken ze daarom frequent schoon. En is er sprake van schade, dan lossen we dat snel op. Zo staat alles er altijd goed bij. En zo dragen wij bij aan de uitstraling van de stad.

Eigen productie

Alle objecten - analoog en digitaal - ontwerpen en fabriceren wij op maat en in eigen beheer.

Dus ze sluiten naadloos aan bij de identiteit, cultuur en historische waarde van een stad. Ontwikkelen we verschillende soorten objecten in een gemeente, dan zorgen we dat hun look-and-feel identiek is. 

Elke constructie is veilig, hufterproof en weersbestendig. Daar voegen we graag iets innovatiefs aan toe. Of je nou AED’s in je abri wil, of liever een interactieve plattegrond, afvalemmers met vulgraadsensor, een oplaadpunt voor e-bikes, een dak met zonnepanelen of sedum. 

Alles is mogelijk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Klanten

Wij vinden onze klanten belangrijk.

Als wij voor jou aan de slag gaan, dan luisteren we naar jouw behoeften en denken we altijd in oplossingen.

We nemen je graag zoveel mogelijk werk uit handen. We onderhouden en beheren de objecten, exploiteren de reclamevakken en recyclen alles na de contractperiode. Uiteraard in goed overleg. Zo ontstaan duurzame relaties met klanten.

Wij werken met veel plezier voor de gemeenten: 

Assen, Beek, Beekdaelen, Beesel, Bergen, Boxmeer, Brunssum, Cranendonck, Dordrecht, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Eindhoven, Emmen, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Hillegom, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leiden, Leudal, Lisse, Loon op Zand, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Meierijstad, Moerdijk, Nederweert, Noordwijk, Oosterhout, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Roosendaal, Simpelveld, Sittard-Geleen, Son en Breugel, Sint-Michielsgestel, Tilburg, Utrecht, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Vught, Waalre, Weert, Zandvoort, Zevenaar.